Pitch din idé og bli med til DNB NXT-finalen

GLEDER SEG: Helene Askholt Moy i Kupa og Trond Hansen i DNB Harstad ser frem til lunsjseminaret i Harstad den 8. oktober.

DNB og Kupa ønsker gründere, investorer og øvrig næringsliv velkommen til et spennende lunsjseminar i Harstad. 


Deltakere vil få muligheten til å lære, bli inspirert og knytte verdifulle kontakter på Quality Hotel Harstad tirsdag 8. oktober mellom klokken 11.00 til 13.00.

Her kan du melde deg på lunsjseminaret.

– En verdifull mulighet

Dette arrangementet er av stor betydning for det lokale næringslivet, forteller Helene Askholt Moy, juniorkonsulent og forretningsutvikler i Kupa.

– Det gir gründere en verdifull mulighet til å vise seg frem for lokale aktører, samtidig som investorer og andre fra næringslivet får anledning til å oppdage de dyktige og talentfulle gründerne vi har i regioner som Harstad, Narvik og Tromsø, sier hun.

På programmet står en pitchekonkurranse hvor deltakere får presentere sine ideer foran et panel.

Vinneren av konkurransen får en plass i finalen under DNB NXT i Bodø den 16. oktober, hvor de vil møte investorer og andre viktige aktører innen næringslivet. Reise blir dekket for vinneren. 

Les også: Ny forsvarsinkubator i Nord-Norge: Et springbrett for innovative bedrifter

Viktig møteplass

Det er viktig at Norge skal lykkes med flere gründere, vekstbedrifter og innovative næringsmiljøer, forteller Trond Hansen, banksjef i DNB Harstad.

– Vi vet at Norge har et godt utviklet økosystem av oppstarts- og vekstbedrifter over hele landet. Vi vet også at det finnes investeringsvilje og risikovillig kapital hos investeringsmiljøene. Derfor mener vi det er viktigere enn noen gang å skape spennende møteplasser i hele landet, sier han.

Arrangementet DNB NXT har blitt et av Norges viktigste møteplasser mellom gründere, investorer og det etablerte næringslivet.

– Vi håper at gründere i Tromsø, Narvik og Harstad som sitter på en spennende idé, leder en vekstbedrift, eller ønsker å investere i Norges framtidige eksportmuligheter griper muligheten og melder seg på årets DNB NXT-arrangement i Harstad.

Helseboka-gründer deler sin historie 

Som en del av programmet vil Marius Christensen, en av gründerne bak suksessen Helseboka, dele sin spennende reise fra idé til virkelighet.  

Seminaret er gratis, men krever påmelding. Deltakerne vil også få servert en smakfull lunsj underveis.  

Dette er en ypperlig anledning for gründere og næringslivet til å utveksle ideer, knytte kontakter og få innsikt i hvordan man kan utvikle og fremme innovative konsepter. 

Forrige
Forrige

Slik hjelper vi Andøy å vokse

Neste
Neste

Ny forsvarsinkubator i Nord-Norge: Et springbrett for innovative bedrifter