Bli med på Kapital i Nord – Nord-Norges fremste møteplass for investeringer og muligheter

 
 

Kapital i Nord er en møteplass for investorer og oppstartsbedrifter, og byr på unike muligheter for nettverksbygging, innsikt og inspirasjon.


5.–6. juni i Tromsø kommer Kupa til å være sammen med Nord-Norges beste tidligfase startups, som er en del av Kupas program Arctic Accelerator. Her skal de delta på Kapital i Nord, sammen med bedrifter fra Norinnovas program Scaleup IX, og presentere sine konsepter. Dette vil være en avslutning av Arctic Accelerator-programmet, og en jury kårer årets mest lovende oppstartsselskap.

– Det vil også være en kåring av en publikumsfavoritt, og den kan de fysiske deltakerne være med på å stemme frem, sier seniorrådgiver i Kupa, Tor Åge Vorren, som også er prosjektleder for Arctic Accelerator.

En møteplass for investorer og startups

Kapital i Nord er et nytt og dynamisk arrangement i Nord-Norge, der profesjonelle investorer, innovative startups og andre interesserte innenfor innovasjon og investeringer samles. Det er den 8. gangen programmet til Arctic Accelerator gjennomføres. 

– Vi gleder oss selvfølgelig veldig til å vise frem våre bedrifter fra Arctic Accelerator, og jeg tror dagen vil by på gode muligheter for nettverksbygging og innsikt i hva som rører seg blant oppstart- og vekstselskapene i Nord-Norge, sier Vorren.

> Se programmet til Kapital i Nord

Arrangementet er spesielt rettet mot engleinvestorer og profesjonelle investorer og de som er nysgjerrige på tidligfaseinvesteringer, men også startups og det innovative økosystemet i regionen er hjertelig velkommen.

 Vinner av Arctic Accelerator i 2023, Kelpinor AS.

Faglig input og innsikt i regional utvikling

På Kapital i Nord får deltakerne innsikt i utviklingen i landsdelen og faglig input fra ledende eksperter, i tillegg til at man blir kjent med det innovative økosystemet som finnes i Nord-Norge.

Vorren oppfordrer derfor alle investorer som kan til å komme.

– Dette er en unik mulighet for investorer å forstå potensialet i regionen og bidra til veksten av våre innovative selskaper, sier Vorren.

Er du investor eller interessert i å se hva som rører seg i startup-verdenen? Hold av dagene, 5.–6. juni i Tromsø. Påmelding er gratis!

 
 
Forrige
Forrige

Ledig stilling: Forretningsorientert CFO

Neste
Neste

Kupa leder ny digital satsning om havbruksnæringen