Fra gründer til leder søker nye deltakere

 På hver samling vil vi hente inn relevante fagpersoner og erfaringsbærere. Foto: Vegard Stien.

 
 

Fra gründer til leder er programmet for deg som ønsker å ta ledelse av selskapet til et nytt nivå.


For tredje gang arranger Kupa lederutviklingsprogrammet "Fra gründer til leder" i samarbeid med AFF, som er Norges største ledelse- og organisasjonsutviklingsmiljø. Programmet er støttet av Samfunnsløftet til Sparebank 1 Nord-Norge og Innovasjon Norge.

Gjennom programmet setter vi leder- og teamutvikling på agendaen, og gir gründerlederen de verktøy som trengs for å stå sterkere i lederrollen. Basert på forskning har vi satt sammen et program som fokuserer på de viktigste elementene med ledelse i startups.

På hver samling vil vi hente inn relevante fagpersoner og erfaringsbærere, samtidig som vi vil fokusere på kunnskapsdeling og diskusjon mellom deltakerne.


Coach i programmet

Som deltaker vil du også få individuelle coachingssamtaler underveis i programmet. Coachingen gjennomføres av Marius Jones, seniorkonsulent i AFF.

Marius Jones

Marius Jones er utdannet samfunnsøkonom, og har en PhD i ledelse fra Norges Handelshøyskole, og er seniorkonsulent i AFF. Han har erfaring med coaching av ledere i innovasjonsprosesser. Han trekker både på forskningsbasert kunnskap om team og ledelse, egen ledererfaring og individualisert coaching. Marius tar nå en videreutdanning innen emosjonsfokusert terapi, og har gjennomført over 100 intervjuer med grundere og ansatte i startups som del av sin egen forskning.

 
 

Opptakskriterier

  • Selskapet er basert i Nord-Norge

  • CEO i fulltidsstilling i en startup

  • Fortrinnsvis 3-8 ansatte

  • Selskapet har en ambisjon om å vokse og bli flere ansatte

  • Gründerleder har motivasjon og vilje til å utvikle seg som leder

Det er totalt 20 plasser i programmet hvert år. Søknader vurderes opp mot ovennevnte kriterier. I tillegg gjøres det en helhetsvurdering av gruppens sammensetning, for å sikre at deltakerne får best mulig utbytte.

Egenandel

Deltakelse på programmet har en verdi på kr 57 000. Du betaler en egenandel på kr 20 000 da våre finansiører dekker resten! I egenandelen inngår kursavgift og coachingsamtaler, samt lunsj og middag på samlinger. Deltakerne må dekke reise og overnatting selv.

 

Vil du vite mer?

Kontakt prosjektleder Irina Melkild
irina@kupa.no / + 47 951 28 453

 
 
 
Forrige
Forrige

Slik arbeider Longyearbyen Lokalstyre strategisk med bærekraftig næringsutvikling

Neste
Neste

Bli en del av et levende coworking-miljø