Stor interesse for KUPA Styrementor i Tromsø og Harstad

Programmet KUPA Styrementor tilbys i Tromsø og Harstad fra desember 2016. Søknadsfristen gikk ut 10.november og interessen er stor. Programmet er fulltegnet – og vel så det. 25 søkere har meldt seg til 20 plasser.

Les mer om programmet KUPA Styrementor i brosjyren under!

(Bla gjennom dokumentet ved å aktivere pilene nederst i venstre hjørne)

kupa_styrementor_brosjyre_3

Programmet gir deltakerne tilbud om en personlig mentor i styrearbeid i ett år. Lær verdiskapende styrearbeid av de aller beste!

  • Utfordringen blir nå å finne kvalifiserte mentorer til søkerne. Jobben er størst i Tromsø, hvor programmet KUPA Styrementor arrangeres for første gang. I Harstad har vi bygd opp en god kontaktbase etter flere kurs.  Men jeg regner alle vil være på plass før nyttår, sier Ivar Råstad, seniorrådgiver i KUPA.
    Han legger til at 12 søkere har meldt seg både i Tromsø og Harstad, pluss en som tok kontakt etter søknadsfristen. Til sammen 25 søkere.

Tilbakemeldingene fra tidligere program i Harstad er meget gode.

  • Utrolig spennende og lærerikt, sier Anette Rubach Jensen (30), autorisert finansiell rådgiver i Harstad Sparebank.
Ivar Råstad

Ivar Råstad

Siste: KUPA søkte nylig Sparebank 1 Nord-Norge om å sponse søkerne (adeptene), slik at de slipper å betale full pris. Disse er unge personer som i hovedsak blir rekruttert fra studenter på masternivå.
I gladmeldingen fra konsernsjef Petter Høiseth står det: – Dette er et viktig arbeid for landsdelen, og vi bidrar gjerne gjennom SNN Fondet til at 10 stykker kan delta uten at egenandelen skal være et hinder.

 

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Ivar Råstad, tlf 911 80 808 – ivar@kupa.no